Změna formátu - vítám Vás na novém webu

Změna formátu - vítám Vás na novém webu

Po mnoha letech popularizační činnosti v rámci internetových stránek krea.wz.cz jsem se rozhodla přesunout prezentaci své práce do nového formátu. Pravidelní čtenáři jistě ocení formu blogu, kde vás budu moci pravidelně informovat o novinkách ze své badatelské, publikační a experimentální činnosti.

Věřím, že se Vám nový desing i funkce stránek budou líbit.

Ráda bych na tomto místě také poděkovala fotografovi Václavu Kořínkovi a modelkám a modelům, kteří se nechali zvěčnit pro tento web - Sandře Hesové, Václavu Rajchlovi, Monice Macháčkové a Ondřeji Pilnému. Během prohlížení stránek uvidíte fotografie také od Hanky Major Sládkové, Radima Vaňouska a Markéty Láškové. Všem jim patří veliký dík, že mi pomohly zachytit mojí dosavadní práci. Za vytvoření nové verze internetové prezentace děkuji ještě Básníkovi. (Pokud byste chtěli něco také tak pěkného, tak navštivte Vencovu a Básníkovu internetovou prezentaci na www.udelamevamto.cz.)

Všem pravidelným čtenářům "Krey" děkuji za léta přízně a velké množství kladných ohlasů - jak e-mailových, tak osobních!